Header Zemin
02.03.2020
Takip Et!

Gaziantepli Çocuklar Yeni Spor Kıyafetlerine Kavuştu

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin (TMOK) Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle 2017’den bugüne çocukların sağlıklı gelişimlerine, sporu yaşamlarının bir parçası yapmalarına ve sosyal uyumlarına katkı sunmak amacıyla sürdürdüğü TMOK Aktif Çocuklar Spor Okulları Projesi kapsamında spor yapan yüzlerce çocuk, milli sporcuların da yer aldığı spor dolu günde yeni spor kıyafetlerine kavuştular.

Gaziantep Perilikaya Spor Salonu’nda 29 Şubat Cumartesi günü düzenlenen etkinliğe Londra 2012’de ülkemizi temsil eden milli atlet Dudu Karakaya, milli karateciler Esra Karabağ ve Halit Ulukök ile milli halterci Duygu Mazlum katıldılar. Çocuklara eşofman takımı, tişört ve spor ayakkabılarını dağıtan ve onlarla birlikte basketbol, voleybol, atletizm, karate ve taekwondo dallarında yapılan spor eğitimlerine katılan milli sporcular, proje öğrencilerine motivasyon kaynağı ve ilham oldular.

Spor kıyafetlerini almanın ve rol model sporcularla birlikte spor ve keyif dolu bir gün geçirmenin coşkusunu yaşayan çocuklar, spor eğitimlerine 2019-2020 eğitim-öğretim dönemi sonuna kadar haftasonları devam edecekler.

Bu haberler de ilgini çekebilir...